Uudet nettisivut:
Reality Models & Talent

1. Projektin Yleiskatsaus

Reality Models & Talent on Kalamazoo, Michiganissa toimiva elämäntyyli- ja kaupallisen alan malli- ja lahjatoimisto, joka erikoistuu painotuotteisiin, muotinäytöksiin, promo-esityksiin, ääninäytteisiin ja kameran edessä toimimiseen.

Perustaja ja omistaja Kristi Fittsilla on yli 30 vuoden kokemus mallintyöstä ja näyttelemisestä. Yksinkertaisesti sanottuna hän tietää mitä tekee, ja oli ehdottomasti ilo työskennellä hänen kanssaan.

2. Tavoitteet

Kristin mukaan RMT:n verkkosivusto tarvitsi ”kasvojenkohotuksen”, ja olimme innoissamme tekemään juuri niin. Tämän projektin tavoitteita olivat:

  • Luoda verkkosivusto, joka esittelee RMT:tä parhaimmassa mahdollisessa valossa.
  • Ohjata uusia mahdollisia malleja ja asiakkaita ottamaan yhteyttä RMT:hen.
  • Luoda sivu, joka esittelee RMT:n parhaat kasvot.
  • Luoda uusi brändi-identiteetti RMT:lle eri fontteja ja värejä käyttäen.
  • Suunnitella uusi ja moderni logo RMT:lle.
  • Luoda alusta, jolla RMT voi julkaista uutisia RMT-maailman viimeisimmistä tapahtumista.

 

3. Värit

#FFFFFF

#0E0E0E

Aluksi kokeilimme erilaisia värejä. Halusimme antaa RMT:lle rohkean värin brändin vahvistamiseksi, mutta mikään ei tuntunut oikealta.

Tämän jälkeen päätimme, että mustavalkoinen teema olisi paras vaihtoehto. Mustavalkoinen antaa sivustolle yksinkertaisen mutta harkitun suunnittelun tunteen.

Mustavalkoiseen siirtyminen antoi meille myös enemmän luovaa vapautta kokeilla muita suunnitteluelementtejä ilman, että ne tuntuivat liian hallitsevilta.

Mustavalkoisen sivuston tekeminen tarkoittaa muita suunnitteluelementtejä kohtaan mahdollisimman harkittua lähestymistapaa, jotta saavutetaan houkutteleva ja hauska käyttäjäkokemus.

4. Fontit

Fonttien valitseminen voi tuntua ajoittain ylivoimaiselta, mutta se on jännittävä osa suunnittelua. Tässä vaiheessa luodaan todella brändi-identiteetti verkkosivustolle.

Halusimme luoda brändi-identiteetin, joka on moderni mutta tyylikäs, ja siksi valitsimme Bebas Neuen ja Jostin.

Ne muodostavat loistavan yhdistelmän, Bebas Neue toimii huomiota herättävänä ensisijaisena fonttina ja Jost yksinkertaisena ja tyylikkäänä leipätekstifonttina.

5. Logo

Ensimmäinen vaihe

Ennen kuin valitsimme RMT:n fontit, tiesimme haluavamme tehdä logon, jossa käytetään Reality Models & Talent -yrityksen kirjainyhdistelmää "RMT" logona. Aloimme yksinkertaisesti kirjoittaa kirjaimia RMT, jotta voisimme tarkastella niitä tarkemmin.

"RMT" kirjoitettuna Bebas Neue:lla

Kun olimme päättäneet ensisijaisista ja toissijaisista fonteistamme, logon suunnitteluprosessi oli melko suoraviivainen. Koska "RMT" oli pääpaino logossa, emme kokeneet tarvetta tehdä mitään liian monimutkaista suunnittelua.

Lopullinen logo

Luoimme viivoja, jotka ulottuivat kirjaimista R ja T luodaksemme kehyksen M-kirjaimelle, joka edustaa malleja, brändin pääpainopistettä.

6. Sivuston Struktuuri

RMT:n verkkosivusto koostuu neljästä sivusta.

  1. Koti – Antaa perustietoja yrityksestä ja ohjaa käyttäjiä toimimaan.
  2. Mallit – Tarjoaa potentiaalisille asiakkaille ja muille mahdollisuuden nähdä joitakin RMT:n parhaita malleja ja lahjakkuuksia.
  3. Uutiset – Antaa käyttäjille käsityksen siitä, mitä RMT on tehnyt ja tekee.
  4. Yhteystiedot – Mahdollistaa mallien ja asiakkaiden ottaa yhteyttä Kristiin.