Uudet kotisivut edullisesti

Nettisivujen Hinta

WordPress Nettisivut alk. 750 €

Nettisivujen hinta on aina projektikohtainen. Saadaksesi siis tarkan hinnan uusille nettisivuillesi, ota yhteyttä!

* hinnastot ovat suuntaa-antavia

Pienet Sivut

Aloituspaketti yrittäjille
750 - 1.500 €

Tämä paketti sopii mainiosti yksinyrittäjille, pienille yrityksille ja niille, jotka tarvitsevat vain pienet kotisivut. Paketti sisältää 1-3 sisältösivua, jotka ovat responsiivisia ja tehokkaita kaikilla laitteilla.

Keskikokoiset Sivut

Verkkonäkyvyyden tehostus
1.500 - 2.500 €

Tämä paketti on ihanteellinen yrityksille, jotka haluavat merkittävästi kasvattaa verkkonäkyvyyttään. Laajempi sivumäärä mahdollistaa enemmän sisältöä, optimointia ja interaktiivisuutta.

Suuret Sivut

loputtomat mahdollisuudet
2.500 € +

Tämä paketti on paras suuremmile yrityksille, verkkokaupoille ja isommille projekteille.

Mietityttääkö nettisivujen hinta?

Teemme luonnoksen kotisivuista ilmaiseksi!

Kiinnostaako nähdä, miltä nettisivusi voisi näyttää? Varaa nopea tapaaminen kanssamme, niin teemme luonnoksen kotisivuistasi ilmaiseksi!

Usein kysytyt Kysymykset

Ennen kuin opimme tuntemaan sinut ja tarpeesi, on meidän vaikea suositella tiettyä pakettia. Ota meihin yhteyttä, niin voimme luoda räätälöidyn suunnitelman verkkosuunnittelutarpeisiisi.

Se riippuu täysin projektin koosta. Pienemmät projektit voidaan saada valmiiksi jo kahdessa viikossa, kun taas suuremmat projektit vaativat enemmän aikaa. Varaa aika rentoon miittiin, niin saat tarkemman arvion siitä, kuinka kauan verkkosivusi luomiseen kuluu.

Suosimme WordPressiä sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Sen avulla voimme luoda, sekä visuaalisen, että funktionaalisen sivuston kaikille jotka sitä tarvitsevat. WordPress on myös hyvä hakukonenäkyvyyden kannalta.

Tarvittaessa voimme myös ylläpitää sivujasi. Jutellaan tästä lisää miitissä!

Jos sinua kiinnostaa nähdä referenssejä ja aikaisempia töitämme, käy kurkkaamassa portfolioomme. Voimme myös tehdä ilmaisen luonnoksen kotisivuistasi!

Muutama sana asiakkailtamme