Meistä

Tervetuloa GRW Median Sivuille​

Olemme yritys, joka erikoistuu verkkosivuihin ja hakukoneoptimointiin. Meille on tärkeää se, että yhteistyö meidän kanssa on aina tehokasta, helppoa, sekä hauskaa.

kansainvälinen tiimimme

Amos Pentikäinen

Amos, suomalainen perustajamme, on erikoistunut verkkosuunnitteluun ja hakukoneoptimointiin. Hänen asiantuntemuksensa keskittyy asiakkaidemme verkkonäkyvyyden optimointiin.

Follow Us On Social Media

Tsekkaa DesignRush profiilimme!

Harrison fitts

Harrison, yhdysvaltalainen perustajamme, johtaa design-osuutta syvällisellä ymmärryksellä uusimmista suunnittelutrendeistä ja tehokkaiden verkkosivustojen taustalla olevasta psykologiasta.

eurooppalaista ja amerikkalaista perspektiiviä

Uniikki tapa taklata projekteja

Suunnittelunäkemyksemme on syntynyt kahdesta erittäin kilpaillusta markkinasta. GRW Media on toiminnassa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin, ja olemme auttaneet asiakkaita monista eri maista ja osavaltioista.

Helppoa yhteistyötä

Panostamme siihen, että yhteistyö kanssamme on mahdollisimman helppoa, sekä tehokasta.

Kasvupohjainen suhtautuminen

Meille on tärkeää, että projektimme todellisuudessa autaa yrityksiä kasvamaan verkossa. Räätälöimme projektimme aina asiakaskohtaisesti, niin, että asiakkaamme saa aina maksimaalisen hyödyn.

Kattavat palvelut, joka auttaa sinua kasvamaan

Tarjoamme paljon palveluita, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan verkossa
Teimme verkkosivut yritykselle. Lisäksi autoimme yritystä näkymään Googlessa hakukoneoptimoinnilla

Töitämme

Hakukoneoptimointi ja uudet kotisivut yritykselle. Autoimme RMT:tä parantamaan Google näkyvyyttä ja myymään enemmän SEO:n ja Kotisivun avulla

Löydät lisää projekteja ja lisätietoa niistä portfoliostamme

Palvelumme

Palvelumme yrityksille, jotka hakevat kasvua

Nettisivut

Hyvin tehdyt nettisivut edustaa brändiäsi, myyntiäsi ja on visuaalisesti näyttävä. Me autamme sinua tavoittamaan tämän nettisivuillasi.

Hakukoneoptimointi

Nettisivut tarvitsevat kävijöitä, jotta ne tuottaisi tulosta. Me autamme sinua parantamaan Google näkyvyyttäsi.

Konsultointi

Tarvitsetko apua myyntimateriaalien ja sijoittajamateriaalien tuotantoon, tai tarvitsetko apua diaesitysten tekemiseen? Voimme auttaa sinua tässä!

Ota Yhteyttä!

Varaa tapaaminen, tai ota yhteyttä!

Mietityttääkö projekti?

Buukkaa ilmainen miitti!

Onko sinulla veilä jotain mietittävää jonkin projektin suhteen? Haluatko saada lisätietoa palveluistamme? Ota ensimmäinen askel, ja varaa aika lyhyeen rentoon miittiin!

Mitä on mielessäsi

Onko muita kysymyksiä?

Onko mielessäsi jotain muuta? Ota ihmeessä yhteyttä ja selivitetään epäselvyydet yhdessä! Voit myös laittaa kysymyksiä projekteihin liittyen jne. 

Drop us a line

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Visit us

3110 Feathers Hooves Drive
Selden, New York 11784

Email Us

hello@agency.com

Call Us

631-696-7601